Fortrolighedspolitik

    1. Introduktion

    2. Vi er forpligtet til at beskytte vores hjemmesides besøgende, servicebrugere, individuelle kunder og kundepersonale.
    3. Denne politik gælder, når vi fungerer som dataansvarlig med hensyn til sådanne personers personlige data; med andre ord, hvor vi bestemmer formål og midler til behandlingen af ​​disse personoplysninger.
    4. Vi bruger cookies på vores hjemmeside. For så vidt som disse cookies ikke er strengt nødvendige for leveringen af ​​vores hjemmeside og tjenester, vil vi bede dig om at give vores samtykke til vores brug af cookies, når du først besøger vores hjemmeside.
    5. I denne politik henviser "vi", "os" og "vores" til Asylum Links. For mere information om os, se afsnit 14.
    1. kredit

    2. Dette dokument blev oprettet ved hjælp af en skabelon fra Docular (https://seqlegal.com/free-legal-documents/privacy-policy).
    3. Du skal beholde ovenstående kredit. Brug af dette dokument uden kredit er en krænkelse af ophavsret. Du kan dog købe et tilsvarende dokument fra os, der ikke indeholder krediten.
    1. De personlige data, som vi indsamler

    2. I dette afsnit 3 har vi angivet de generelle kategorier af personoplysninger, som vi behandler, og i tilfælde af personoplysninger, som vi ikke fik direkte fra dig, oplysninger om kilden og specifikke kategorier af disse data.
    3. Vi behandler muligvis data om din brug af vores websted og tjenester (“brugsdata“). Brugsdataene kan omfatte din IP-adresse, geografiske placering, browsertype og version, operativsystem, henvisningskilde, besøgslængde, sidevisninger og webstedsnavigationsstier samt information om timing, hyppighed og mønster for din tjenestebrug. Kilden til brugsdataene er vores analysesporingssystem.
    1. Formål med behandling og retsgrundlag

    2. I dette afsnit 4 har vi angivet, til hvilke formål vi kan behandle personoplysninger og det juridiske grundlag for behandlingen.
    3. Forskning og analyse - Vi kan behandle brugsdata og / eller transaktionsdata med henblik på at undersøge og analysere brugen af ​​vores websted og tjenester såvel som at undersøge og analysere andre interaktioner med vores forretning. Det juridiske grundlag for denne behandling er vores legitime interesser, nemlig overvågning, support, forbedring og sikring af vores hjemmeside, tjenester og forretning generelt.
    1. At give dine personlige data til andre

    2. Dine personlige data, der opbevares i vores webstedsdatabase, gemmes på serverne hos vores hostingtjenesteudbydere, der er identificeret på https://www.siteground.co.uk/.
    3. Ud over de specifikke videregivelser af personoplysninger, der er beskrevet i dette afsnit 5, kan vi videregive dine personoplysninger, hvor sådan videregivelse er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt, eller for at beskytte dine vitale interesser eller det vitale en anden fysisk persons interesser. Vi kan også videregive dine personoplysninger, når sådan videregivelse er nødvendig for oprettelse, udøvelse eller forsvar af juridiske krav, hvad enten det er i retssager eller i en administrativ eller udenretslig procedure.
    1. Internationale overførsler af dine personlige data

    2. I dette afsnit 6 giver vi oplysninger om de omstændigheder, hvorunder dine personoplysninger kan overføres til lande uden for Det Forenede Kongerige og Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).
    3. Hostingfaciliteterne for vores hjemmeside er beliggende i USA, Storbritannien, Holland, Tyskland, Australien og Singapore .. De kompetente databeskyttelsesmyndigheder har truffet en "beslutning om tilstrækkelighed" med hensyn til databeskyttelsesloven i hvert af disse lande. Overførsler til hvert af disse lande vil blive beskyttet af passende sikkerhedsforanstaltninger, nemlig brugen af ​​standardoplysninger om databeskyttelse, der er vedtaget eller godkendt af de kompetente databeskyttelsesmyndigheder, som du kan få en kopi fra https://www.siteground.com/viewtos/data_processing_agreement.
    4. Du anerkender, at personlige data, som du sender til offentliggørelse via vores hjemmeside eller tjenester, muligvis er tilgængelige via internettet over hele verden. Vi kan ikke forhindre brugen (eller misbrug) af sådanne personoplysninger af andre.
    1. Opbevaring og sletning af personlige data

    2. Dette afsnit 7 beskriver vores politikker og procedurer for opbevaring af data, som er designet til at hjælpe med at sikre, at vi overholder vores juridiske forpligtelser i forbindelse med opbevaring og sletning af personoplysninger.
    3. Personlige data, som vi behandler til ethvert formål eller formål, må ikke opbevares længere end nødvendigt med det formål eller med det formål.
    4. Vi opbevarer dine personlige oplysninger som følger:
      1. brugsdata opbevares i 3 år efter indsamlingsdatoen.
    5. Uanset de øvrige bestemmelser i dette afsnit 7 kan vi beholde dine personlige data, hvor en sådan opbevaring er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt, eller for at beskytte dine vitale interesser eller en anden fysisk persons livsinteresser.
    1. Dine rettigheder

    2. I dette afsnit 8 har vi listet de rettigheder, du har i henhold til databeskyttelsesloven.
    3. Dine primære rettigheder i henhold til databeskyttelsesloven er:
      1. retten til adgang - du kan bede om kopier af dine personlige data;
      2. retten til afhjælpning - du kan bede os om at rette unøjagtige personlige data og udfylde ufuldstændige personlige data;
      3. retten til sletning - du kan bede os om at slette dine personlige data;
      4. retten til at begrænse behandlingen - du kan bede os om at begrænse behandlingen af ​​dine personlige data;
      5. retten til at gøre indsigelse mod behandlingen - du kan gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige data
      6. retten til dataportabilitet - du kan bede om, at vi overfører dine personlige data til en anden organisation eller til dig;
      7. retten til at klage til en tilsynsmyndighed - du kan klage over vores behandling af dine personlige data; og
      8. retten til at trække samtykke tilbage - i det omfang det juridiske grundlag for vores behandling af dine personlige data er samtykke, kan du trække dette samtykke tilbage.
    4. Disse rettigheder er underlagt visse begrænsninger og undtagelser. Du kan lære mere om registreredes rettigheder ved at besøge https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-data-protection/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/individual-rights/.
    5. Du kan udøve nogen af ​​dine rettigheder i forhold til dine personlige data ved skriftlig meddelelse til os ved hjælp af kontaktoplysningerne nedenfor.
    1. Om cookies

    2. En cookie er en fil, der indeholder en identifikator (en række bogstaver og tal), der sendes af en webserver til en webbrowser og gemmes af browseren. Identifikatoren sendes derefter tilbage til serveren hver gang browseren anmoder om en side fra serveren.
    3. Cookies kan enten være "vedvarende" cookies eller "session" -cookies: en vedvarende cookie gemmes af en webbrowser og forbliver gyldig indtil den indstillede udløbsdato, medmindre brugeren sletter den inden udløbsdatoen; en sessionscookie udløber derimod i slutningen af ​​brugersessionen, når webbrowseren lukkes.
    4. Cookies indeholder muligvis ikke nogen oplysninger, der personligt identificerer en bruger, men personlige data, som vi gemmer om dig, kan være knyttet til de oplysninger, der er gemt i og hentet fra cookies.
    1. Cookies, som vi bruger

    2. Vi bruger cookies til følgende formål:
      1. analyse - vi bruger cookies til at hjælpe os med at analysere brugen og ydeevnen af ​​vores hjemmeside og tjenester; og
      2. cookie samtykke - vi bruger cookies til at gemme dine præferencer i forhold til brugen af ​​cookies mere generelt.
    1. Cookies brugt af vores tjenesteudbydere

    2. Vores tjenesteudbydere bruger cookies, og disse cookies kan blive gemt på din computer, når du besøger vores hjemmeside.
    3. Vi bruger Google Analytics. Google Analytics indsamler oplysninger om brugen af ​​vores hjemmeside ved hjælp af cookies. De indsamlede oplysninger bruges til at oprette rapporter om brugen af ​​vores hjemmeside. Du kan finde ud af mere om Googles brug af oplysninger ved at besøge https://www.google.com/policies/privacy/partners/ og du kan gennemse Googles privatlivspolitik på https://policies.google.com/privacy.
    1. Administrere cookies

    2. De fleste browsere giver dig mulighed for at nægte at acceptere cookies og slette cookies. Metoderne til at gøre det varierer fra browser til browser og fra version til version. Du kan dog hente up-to-date oplysninger om blokering og sletning af cookies via disse links:
      1. https://support.google.com/chrome/answer/95647 (Chrome);
      2. https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences (Firefox);
      3. https://help.opera.com/en/latest/security-and-privacy/ (Opera);
      4. https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);
      5. https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac (Safari); og
      6. https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy (Kant).
    3. Blokering af alle cookies vil have en negativ indvirkning på anvendeligheden af ​​mange hjemmesider.
    4. Hvis du spærrer cookies, kan du ikke bruge alle funktionerne på vores hjemmeside.
    1. Ændringer

    2. Vi kan opdatere denne politik fra tid til anden ved at udgive en ny version på vores hjemmeside.
    3. Du bør lejlighedsvis tjekke denne side for at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer af denne politik.
    1. Vores detaljer

    2. Dette websted ejes og drives af Asylum Links CIO.
    3. Vi er registreret i England og Wales under registreringsnummer 1181234, og vores hjemsted er på McLeod Road 129, London, SE20BN.
    4. Vores vigtigste forretningssted er på [adresse].
    5. Du kan kontakte os:
      1. via e-mail ved hjælp af den e-mail-adresse, der er offentliggjort på vores hjemmeside.
    1. Databeskyttelsesansvarlig

    2. Vores databeskyttelsesofficers kontaktoplysninger er: [e-mail beskyttet]